Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiZavršen Zagreb Auto Week – sajam vidjelo više od 100.000 posjetitelja
Zagreb Auto Week jesen 2013

Završen Zagreb Auto Week – sajam vidjelo više od 100.000 posjetitelja


Više od 10 auto premijera, mnoštvo posjetitelja i atraktivne hostese, najkraći je opis jesenskog izdanja Zagreb Auto Week 2013 adrenalinskog vikenda.

Tek završen Zagreb Auto Week u zagrebačkom Arena Centru posjetiteljima je omogućio da se svakako dobro zabave i pritom razgledaju sve novitete auto industrije.  Nova i raskošna Mercedesova S klasa bez sumnje je privukla veliku pažnju, posebice zaljubljenika u ovu luksuznu marku, no i ljubitelji japanskih automobila također su došli na svoje, naime na Zagreb Auto Weeku premijerno su predstavljena i dva nova Nissanova  modela –  Nissan Micra – koja već na prvi pogled odiše novijim i smjelijim dizajnom te svakako dinamičniji Note!

Auto Week je hrvatskoj publici premijerno pokazao i novi Citroën Grand C4 Picasso, čiji jedinstveni stil odlikuju ravnoteža golemog unutarnjeg prostora te vanjskih fluidnih linija! Mazdin izložbeni prostor krasila je nova Mazda 3, koja zaista predstavlja jedinstven spoj dizajna, tehnologije i praktičnih vrijednosti, dok je Subaru posjetiteljima omogućio da upoznaju novi Subaru Outback. Jedna od novina jesenskog izdanja bila je i redizajnirana Opel Insignia koja odiše profinjenošću i elegancijom.

Zagreb Auto Week jesen 2013

Osim mnogobrojnih premijera, posjetitelji su imali priliku vratiti se i nakratko u prošlost. Naime, Muzej automobila Ferdinand Budicki samo je za ovu prigodu izložio i po nekoliko desetljeća stare ljepotane, poput prekrasnog Forda Mustanga iz 1967., Opel Olimpiu iz 1953. te Mercedes Pontona iz 1961. godine.

Mališani su svoje prve vozačke sposobnosti mogli testirati na mini RC trkaćoj stazi, koja  je uistinu zaokupila pažnju najmlađima, te su održane čak dvije posebne utrke ovih umanjenih verzija drift automobila.

Zagreb Auto Week jesen 2013