Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiZagreb Auto Week 2015 – uskoro nas očekuje proljetno izdanje

Zagreb Auto Week 2015 – uskoro nas očekuje proljetno izdanje


Približava se 7. izdanje Zagreb Auto Weeka koje će se već tradicionalno 6. godinu za redom  održati u Arena Centru. Pregršt automobilskih premijera i dobre zabave očekuje vas od 8-10. svibnja.

Kao i uvijek, ova trodnevna manifestacija na jednom će mjestu predstaviti novitete iz svijeta oktana. Stoga, ako pak planirate kupovinu novog limenog ljubimca ili ste tek u fazi razmišljanja onda je Auto Week odličan izbor jer vas na 30 000 četvornih metara izložbenog prostora očekuje šarolika ponuda auto brandova. Također, svi zainteresirani će se moći prijaviti na probne vožnje te se i tako uvjeriti u samu kvalitetu i performanse predstavljenih automobila.

Auto Week se kao i uvijek pobrinuo da uz sam sajam, ne manjka niti dodatnih sadržaja, kako za odrasle, tako i za one najmlađe… Uz mogućnost sjedanja za volan nekih od supersportskih automobila, tu će biti i retro kutak, gdje će se posjetitelji moći nakratko vratiti u prošlost ili se pak prisjetiti nekih starih vremena, a oni koji ipak više vole budućnost moći će uživati u posebnom tuning i styling showu.

Pozornost će svakako plijeniti i atraktivne hostese koje su već postale zaštitni znak Zagreb Auto Weeka, te su naravno neizostavan detalj blještavila jedne ovakve priredbe. Svakako ne propustite proljetno izdanje Zagreb Auto Week-a u Arena Centru!

Zagreb Auto Week 2015 - uskoro nas očekuje proljetno izdanje 02