Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiZagreb Auto Week 2015 proljetno izdanje je otvoren – dođite u Arenu Zagreb!

Zagreb Auto Week 2015 proljetno izdanje je otvoren – dođite u Arenu Zagreb!


Jučer je u Arena Centru glamurozno otvoreno sedmo izdanje Zagreb Auto Weeka. Ovo proljetno izdanje posjetiteljima predstavlja mnoštvo zanimljivosti iz svijeta oktana i neke od najnovijih modela poznatih auto i moto brandova.

Mercedes-Benz je posjetitelje odlučio počastiti redizajniranom B klasom, te novom C klasom, a ljubitelji ovog branda mogu uživati i u drugim prestižnim modelima, poput CLA, GLA i ostalim perjanicama trokrake zvijezde. Pozornost posjetitelja plijenila i nova Opel Corsa koja odiše mladenačkim dizajnom i mnoštvom prostora u kompaktnim dimenzijama. Ljubitelji VW-a povodom Auto Weeka imaju priliku upoznati novi Passat, koji je proglašen europskim autom godine, a tu je i redizajnirani Citroën C4 nova gama koju krase isklesane linije, dojmljiv stil te skladan dizajn.

Sedmo izdanje moto zaljubljenicima predstavlja i poseban Harley-Davidson kutak u kojem su samo za ovu prigodu izloženi mnogi ljepotani poput Softail Breakout 2015., V-Rod Muscle 2014., Sportster Iron 2015., Sportster 72 2015, dok je Yamaha samo za ovu prigodu izložila neke od svojih najnovijih modela poput T-Max Iron Max, X-Max 250 Momodesign i MT 09 Tracera.

Kao i svake godine pozornost plijene i atraktivne hostese koje su već postale zaštitni znak Zagreb Auto Weeka, te su naravno neizostavan detalj blještavila jedne ovakve priredbe.  Kako Auto Week, redovito okuplja i prateću auto moto industriju, na izložbenoj površini u prizemlju centra posjetiteljima se predstavila i tvrtka Vulkal, koja je ujedno bila i sponzor već tradicionalne utrke novinara Speed Media Day održane u Karting Areni Zagreb.

Zagreb Auto Week i ove je godine idealno mjesto za sve one koji imaju namjeru kupiti novog limenog ljubimca ili su pak u fazi razmišljanja jer ova trodnevna auto-moto manifestacija iz godine u godinu nudi uvijek više.

Atraktivnosti neće nedostajati niti u idućim danima, tako da svakako svratite i uživajte u ovoj nezaboravnoj auto moto poslastici u zagrebačkom Arena Centru!

Zagreb Auto Week 2015 proljetno izdanje je otvoren 02