Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiZagreb Auto Week 2014, drugi dan: bili smo, vidjeli i uživali!
Zagreb Auto Week 2014

Zagreb Auto Week 2014, drugi dan: bili smo, vidjeli i uživali!


Na parkiralištu Arena Centra u Zagrebu bilo je teško pronaći mjesto za parkiranje. U samom Centru… brdo automobila, tuning natjecanja, lijepe hostese…

 

Drugog dana Zagreb Auto Weeka poznati glumac Filip Juričić postao je ponosni vlasnik novog limenog ljubimca. Filipu je kvalitetan i pouzdan automobil Opel Astra 1.7 CDTI Cosmo na korištenje ustupila auto kuća AutoWill iz Zagreba. „Filip je sedam godina vozač Opel Astre i ova suradnja je samo logičan slijed već dugogodišnje suradnje“, rekao je Željko Kralj iz AutoWilla dodajući kako su njegov talent i karizma te pouzdanost i kvaliteta Astre idealna kombinacija.

Također, među novijim modelima na sajmu isticali su se Mercedesovi GLA i C klasa, Volkswagen Polo Fresh, Citroënova ekskluzivna DS linija, Nissan Qashqai, Volvo XC60 te Hyundai i10. Na gornjem katu posjetiteljima je prezentiran tzv. zeleni kutak električnih i hibridnih vozila gdje je predstavljen i skorašnji Nikola Tesla Rally, prvi takav u ovom djelu Europe.

Subota na Auto Weeku prošla je u znaku tuning i styling natjecanja „Not Another Style Event“. Stotinjak tuniranih automobila okupiralo je garažu Arene Centra, a posjetitelji su imali priliku vidjeti neke od najboljih tuning i styling automobila u Hrvatskoj.

Kao i uvijek, pozornost su plijenile i atraktivne hostese koje su već postale zaštitni znak ove trodnevne izložbe. Ljubitelji motocikala napokon su došli na svoje, a široka ponuda dvokotača posjetila nas je na dolazak toplijeg vremena.

Ako je netko slučajno propustio prva dva dana ove najveće auto priredbe u Hrvatskoj neka ne očajava jer Auto Week traje još sutra. U međuvremenu uživajte u našem mini foto albumu (gore) i dva zgodna video uratka koja smo napravili…