Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiZagreb Auto Week 2013 okupio više od 110.000 posjetitelja Arena Centru

Zagreb Auto Week 2013 okupio više od 110.000 posjetitelja Arena Centru


Kroz Arenu Centar, ovogodišnjeg domaćina ove spektakularne trodnevne izložbe prodefilirale su gotovo sve generacije, njih čak 110.000, a mogli su uživati u novitetima iz auto moto industrije.

Zagreb Auto Week ovim je izdanjem još jednom dokazao da je blještavilo automobila i trgovački centar savršen spoj, a Arena Centar kao domaćin ove atraktivne priredbe definitivno je potvrdio status najmodernijeg trgovačko-zabavnog centra u Hrvatskoj, ali i regiji!

Ovogodišnji Zagreb Auto Week ugostio je mnoge poznate auto brandove koji su hrvatskoj publici prezentirali najnovije modele iz svijeta automoto industrije, te su posjetitelji tako bili počaščeni mnogim premijernim izdanjima i novitetima. Uz novi Mercedes E klase, hrvatskoj se publici premijerno pokazao Nissanov Juke Nismo, Opelov Adam, a predstavljen je i novi Citroen C3 te DS Cabrio. Uz spomenute premijere, mogli su se razgledati i dobro poznati modeli koji su bili ponuđeni po doista atraktivnim sajamskim cijenama, pa su tako neki od automobila prodani ili kapareni tokom same izložbe.

Atraktivnosti doista nije nedostajalo! Na sajmu je bio izložen i Porsche 911(997) GT3RS, iz limitirane edicije, vrijedan gotovo 300 000 eura, no i nezaobilazna Subaru Impreza WRX koja kao da je stigla ravno sa rally-a. Uz zadivljujuće automobile, pažnju posjetitelja, posebice muškog dijela, okupirale su  atraktivne hostese koje su spremno pozirale ispred fotoaparata.

Oni najmlađi mogli su testirati svoje vozačke sposobnosti na Karting stazi, koja je samo za ovu prigodu bila postavljena ispred samog centra, dok je red bio i ispred HAK-ovog simulatora prevrtanja koji je još jednom  potvrdio ćemu služi pojas u vozilu.

Nakon svega, možemo reći samo jedno, dojmovi se još nisu potpuno niti slegli, a već s nestrpljenjem očekujemo novo, četvrto izdanje ove spektakularne oktanske priredbe.