Moto


Nalazite se ovdje: Početna stranicaMotoYamaha MT-09 svjetska premijera motocikla održat će se u Splitu
Yamaha MT-09

Yamaha MT-09 svjetska premijera motocikla održat će se u Splitu


U jakoj konkurenciji Split i Splitsko-dalmatinska županija odabrani su za svjetsku prezentaciju motocikla Yamaha MT-09 na kojoj će sudjelovati više od 250 novinara iz 38 europskih zemalja, Brazila, SAD-a i Australije.

Testne vožnje novinara odvijat će se od 29. kolovoza do 11. rujna u grupama po 20 gostiju koje ce se svakodnevno izmjenjivati unutar pažljivo pripremljenog 24-satnog programa. Od svog osnivanja, davne 1955. godine, pa do danas, osvojena su mnoga postolja i posjecene mnoge zemlje. I zato danas, sa testnom flotom od 25 potpuno novih motocikala, nove tehnologije u 850 ccm pogonskom agregatu sa 3 cilindra, Split spremno čeka kako bi se gosti odvezli u otkrivanje ljepota Splita, hrvatske obale i priobalja. I naravno, Yamaha MT-09 motocikla.

Kako ne bi sve ostalo samo na riječima iz „pera“ novinara, Yamaha organizira veliku nagradnu igru, „online Dark Side“ nadmetanje u kojoj će biti oko 30-tak sretnih dobitnika, http://www.yamahamotor.hr/nagradnaigra/, a medu njima i jedan iz Hrvatske. Oni ce medu prvima otkriti zašto je Yamaha MT-09 pocetak nove ere u dizajnu motocikla! Pobjednik ovog ekskluzivnog „Dark Side“ nadmetanja dolazi u Split, 5. rujna, gdje ga očekuju dva noćenja u hotelu sa pet zvjezdica, to će biti uzbudljiva i nezaboravna dva dana.

Yamaha MT-09 je posve novi koncept u dizajnu sportskog motocikla. Sa kompaktnim novim okvirom i pogonskim agregatom sa 3 cilindra i velikim okretnim momentom, ovaj agregat nove generacije visokih performansi je dizajniran za one vozače koji cijene karakter i dušu.

Sa agregatom od 850 ccm i 3 cilindra, nova Yamaha MT-09 proizvodi nevjerojatnu količinu linearnog okretnog momenta koji redefinira sportsku vožnju. Lagani aluminijski okvir je agilan i jednostavan za rukovanje. Naked stil sa širokim upravljačem i ravnim sjedalom pruža sigurnost i kontrolu. Više informacija i fotografija na http://www.yamaha-motor.hr/proizvodi/motocikli_5/mt_61/mt-09_199&.