Autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaAutosportWRC: Wales Rally GB, reli u Velikoj Britaniji, ponovo se vraća u Walters Arenu

WRC: Wales Rally GB, reli u Velikoj Britaniji, ponovo se vraća u Walters Arenu


Fanovi još od 2009. godine očekuju da se reli utrkivanje vrati u Walters Arenu, a to će se dogoditi upravo ove godine od 13-16. rujna, kada se vozi Wales Rally GB.

Walters Arena kompleks sa svojim odličnim brzinskim ispitima nije u kalendaru britanskog relija još od 2009. godine. Ove je godine cijeli vikend njihov, uz poseban nedjeljni dio odnosno završnicu poznatu pod nazivom Power Stage.

“Svi smo vrlo uzbuđeni što se Wales Rally GB vratio u Walters Arenu. Fanovi će ponovo na našem velikom kompleksu uživati u utrkama i vožnjama najboljih svjetski rel vozača”, rekao je Andrew Coe, glavni čovjek zadužen za organizaciju desete po redu reli utrke.

Dave Walters, osnivač i predsjednik Walters Groupa je dodao: “Lijepo je ponovo vidjeti World Rally Championship i Wales Rally GB u Walters Areni, što je još jedan dokaz kako Velški kraj ima veliku tradiciju u auto sportu, što je poznato ljubiteljima reli utrkivanja širom svijeta”.

Podsjetimo se još jednom, utrka Wales Rally GB vozi se od 13-16. rujna.