Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiWipe it spužve temeljene na nano tehnologiji

Wipe it spužve temeljene na nano tehnologiji


Wipe it spužve temeljene na nano tehnologijiWipe it spužve su prvenstveno namijenjene čišćenju tvrdokorne prljavštine s automobilia, poput kočionog praha i nečistoće s alu naplataka ili pak zakorenih ostataka insekata, bez upotrebe deterdženata. Nečistoće u unutrašnjosti automobila također se lako odstranjuju pomoću Wipe it spužvi (sjedala, instrument ploča, obloge vrata).

Sve što je potrebno za čišćenje ovom „magičnom“ spužvicom jest malo vode i nekoliko poteza po zaprljanoj površini, koja može biti metalna, plastična, keramička, drvena, od kože i od pojedinih vrsta tkanine. Korištenjem se Wipe it spužva troši, a efikasna je do posljednjeg centimetra. Njegova nježna struktura ne oštećuje osjetljive površine i materijale. Nano spužve su dostupne u nekoliko dimenzija, tako da su prikladne za svaku primjenu, čuvaju okoliš, a samim time štede i novac, budući da eliminiraju potrebu za mnogim kemijskim sredstvima.

Wipe it spužve još su jedan proizvod koji svoje djelovanje temelji na nano tehnologiji, a pojednostavljuje neke uobičajene i zamorne radnje prilikom čišćenja automobila ili nekih drugih površina.

Više informacija dostupno je na www.wipeit.info.

Wipe it spužve temeljene na nano tehnologiji