Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiVW Volkswagen Budd.e koncept premijerno na CES 2016 sajmu

VW Volkswagen Budd.e koncept premijerno na CES 2016 sajmu


Tko kaže kako je sajam u Las Vegasu samo sajam potrošačke elektronike? Na 2016 Consumer Electronics Show bit će predstavljen i novi Volkswagenov VW Budd.e. Morate priznati, izgleda odlično.

Novo je ime registrirao Volkswagen, trebao bi biti nasljednik popularnog kompanijnog kombija koji je žario i palio prošlog stoljeća (posljednja slika), a neki se primjerci iz tih slavnih vremena i danas mogu pronaći na cestama širom svijeta. Dakle, novi je VW Budd.e nasljednik originalnog Type 2 kombija, a danas se to zove i “mikrobus”, što on to u stvari i je.

van, suggesting that the concept will take the form of a modern version of the iconic vehicle known in these parts as the Microbus (or Bus). Meanwhile, the detached letter e hints at an electric powertrain.

Ako se sjećate koncepta iz 2011. godine, on se tada zvao VW Bulli, a do danas je napredovao u nekim elementima, tako da bi ga bilo lijepo vidjeti na cesti. VW Budd.e bi se zaista trebao pojaviti u serijskoj proizvodnji, navodno već 2017. godine u Volkswagenovoj tvornici u Puebla u Meksiku.

VW Volkswagen Budd.e koncept premijerno na CES 2016 sajmu 02

VW Volkswagen Budd.e koncept premijerno na CES 2016 sajmu 03

VW Volkswagen Budd.e koncept premijerno na CES 2016 sajmu 04