Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiVrhunska promocija Stelmah Rally Teama

Vrhunska promocija Stelmah Rally Teama


Dugo pripremani i očekivani party, promocija novog trkaćeg automobila Stelmah Renault Clio Sport 3, održana je sinoć u Big Mamma Pubu.

Na promociji su sudjelovali brojni sponzori, vozači i prijatelji auto sporta, koji su uživali uz odličnu hranu, piće, glazbu i atmosferu. Party je bio zatvorenog tipa, ulaz je bio moguć samo uz pozivnice, njih nešto više od stotinjak, koliko ih je se našlo u distribuciji.

Ponosni menadžer Alen Stelmah se našalio i rekao da ukoliko sezona bude isto tako dobra kao i ova promocija, bit će prezadovoljan. činjenica je da su i tijekom prošle sezone u Stelmah Rally Teamu dosta novca i pažnje ulagali na promocije kako svog vlastitog tima tako i auto sporta uopće, jer smo i sami mišljenja kako je taj sport u Hrvatskoj potcijenjen i premalo medijski praćen u odnosu na neke druge sportove. Isto tako, ovakva vrsta druženja mogla bi biti i model i primjer nekim drugim timovima, osobito onima koji su financijski bolje "potkovani", kako bi i oni promovirali i sebe i auto sport, što u konačnici svima donosi korist.

Nakon što je prijatelj tima Marinko Tiček pozdravio sve prisutne i zahvalio se brojnim sponzorima, uslijedila je i spektakularna prezentacija novog trkaćeg automobila – Stelmah Renault Clio Sport 3, kao i predstavljanje vozača Dine Stelmaha i novog suvozača Karla Brućija. S obzirom na dobru organizaciju, ovakve promocije poželjeli bi i veći timovi u jačim prvenstvima.

Uz zahvale brojnim sponzorima, one posebne za vrhunski organizirani party idu Emilu, vlasniku Big Mamma Puba, Prima pivu i Pleter vatrometu.

Kako saznajemo od Alena Stelmaha, cijela sezona bi trebala biti "na nivou". Prvi pravi ispit je priprema trkaćeg automobila za Croatia Delta Rally, prvu sezonsku reli utrku koja se vozi krajem svibnja. Već smo prije spominjali kako se na Delti vozač Dino Stelmah i novi suvozač Karlo Brući prvo namjeravaju upoznati s novim automobilom, a bit će zadovoljni ako završe utrku i dođu do cilja. Cijela sezona 2008 bit će u stvari test, a pravi se rezultati očekuju u 2009. godini, kada ponovo namjeravaju napasti prvo mjesto u klasi i biti čim više u generalnom poretku.

I na kraju, podsjećamo kako je Automanija.com – portal o automobilima i auto sportu već treću sezonu medijski uz Stelmah Rally Team. I kako naš narod kaže – stay tuned…