Autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaAutosportVN Singapura: Levis Hamilton ponovo za dlaku brži od Nice Rosberga

VN Singapura: Levis Hamilton ponovo za dlaku brži od Nice Rosberga


Ovaj puta je to zaista za dlaku – Hamilton je najbolje startno mjesto osvojio boljim vremenom od nevjerojatnih 0,007 sekundi od Rosberga. Dva Mercedesa ponovo u prvom startnom redu.

Ako je suditi prema današnjim kvalifikacijama za startne pozicije, sutrašnja utrka za VN Singapura bit će vrlo oštra. Vozilo se na dlaku od zidova koji su oko staze, svaka najmanja greška se skupo plaća. Jučer je na treninzima bilo problema, no danas su svi bili prilično precizni, što nam govore i osvojena vremena. Primjerice, prvih 8 vozača je postiglo vremena unutar pola sekunde.

Nitko sretniji od Lewis Hamiltona koji je od klupskog kolege Nice Rosberga bio brži za samo 0,007 sekundi. Naravno, to je dovoljno za osvajanje prvog startnog mjesta. Neće im biti lako jer će ima za vratom “puhati” dva Red Bulla s Ricciardom i Vettelom za upravljačem. I slijedeća dva startna reda bit će vrlo opasna i koristit će svaku grešku vozača ispred sebe.

Evo i startne liste za sutrašnju utrku u Singapuru koja jedina noćna utrka u kalendaru i koja se vozi u 14 sati po hrvatskom vremenu. Utrku možete gledati uživo i preko našeg portala.

20140920-02