HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportViliam Prodan u promotivnom spotu na početku reli sezone 2015

Viliam Prodan u promotivnom spotu na početku reli sezone 2015


Kako izgledaju reli utrke iz drugog kuta, ne samo onog vozačkog. Kako teku pripreme, testiranja, intervjui, iščekivanja… sve ćete to vidjeti u ovom odličnom videu koji najavljuje Viliama Prodana i njegov tima.

Sezona je počela ovog vikenda utrkom Mitropa Rally Cupa. Velika su očekivanja Viliama Prodana i njegovog dugogodišnjeg suvozača Zdravka Draženovića koji od ove sezone očekuju osjetno bolje rezultate nego 2014. godine. Tu je i novi trkaći automobil, Peugeot 208 R2, kojeg priprema slovenska kuća “OPV šport”.

Kako nam je otkrio Viliam Prodan, želja tima u sezoni 2015 je sudjelovanje na kompletnom “Mitropa Rally Cupu”, a koji uključuje natjecanja u Austriji, Hrvatskoj, Sloveniji, Italiji te Njemačkoj. Očekuje se prvi nastup je na austrijskom Rebenland Rallyju, a koji je na rasporedu krajem ožujka.

Viliam Prodan u promotivnom spotu na početku reli sezone 2015 02

Svakako pogledajte video u nastavku, koji je odlično napravljen i koji će vas uvesti u novu reli sezonu, onako kako je vidi ovaj tim. Samo ćemo vas podsjetiti kako naš i vaš Automanija portal ove godine medijski prati Viliama i njegov tim. Sretno!