HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportViliam Prodan i Zdravko Draženović spremni za Rebenland rally i novi Europski pohod

Viliam Prodan i Zdravko Draženović spremni za Rebenland rally i novi Europski pohod


Krajem mjeseca, od 27-28. ožujka, u malom austrijskom gradiću Leutschach vozi se Rebenland Rally. Viliam Prodan i njegov tim spremni su za nove europske uspjehe!

Nepuna dva tjedna prije početka svog novog pohoda na Europske brzince u sklopu Mitropa rally kupa, Viliam Prodan i njegov suvozač Zdravko Draženović u suradnji sa Slovenskom tunerskom kućom OPV Šport, odradili su završno testiranje kako bi što spremniji ušli u novu sezonu koja počinje 27.-28. ožujka Rebenland Rallyju koji se vozi u malom austrijskom gradiću Leutschach.

Rally se boduje uz Mitropa kup i za Austrijsko nacionalno prvenstvo, a očekuje se osamdesetak posada iz svih krajeva Starog kontinenta.

Evo što je Viliam Prodan rekao uoči utrke:
“S nestrpljenjem smo čekali taj dan da sjednemo u svoj novi automobil Peugeot 208 R2 kojim ćemo nastupati ove sezone u Mitropa rally kupu te smo ga i dočekali ovoga vikenda organiziranim testiranjem nedaleko Hrvatske oktanske meke-Buzeta.

Odradili smo stotinjak testnih kilometara te mogu reći da sam automobilom jako zadovoljan, pogodili smo odmah u startu set-up koji nam paše, a prilagodili smo ga Austrijskim brzincima te mogu reći da spremni čekamo Rebenland rally koji nas čeka za desetak dana u Austrijskom Leutschachu.

Peugeot je vrlo sličan automobilu s kojim smo nastupali prošle sezone u Državnom prvenstvu, ali ipak se razlikuje u nekim sitnicama koje bi nas dodatno trebale ubrzati. Ovaj test iskoristili smo i za snimanje promo spota kako bi još više publiku približili auto sportu i rally-u, a i sama publika se imala priliku provozati da i sama osjeti kako je bar na kratko biti dio rally ekipe. Ovim testom zaključili smo svoje pripreme te možemo reći da spremni i s nestrpljenjem čekamo Rebenland rally.

Sportski pozdrav!”

Samo ćemo vas podsjetiti kako Automanija portal ove sezone medijski prati Viliama Prodana i njegov tim.