Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiVideo: Bugatti će i dalje razvijate nove Centenaire Veyron edicije

Video: Bugatti će i dalje razvijate nove Centenaire Veyron edicije


Nema zime za eskime! Tako kaže jedna narodna, a niti nema financijske krize u svijetu najskupljih i najbržih automobila na svijetu. Naravno, govorimo o Bugattiju koji je svoje ljubitelje ponovo ugodno iznenadio.

Video: Bugatti će i dalje razvijate nove Centenaire Veyron edicije

Prošli se mjesec pojavila najnovija reinkarnacija modela Veyron pod nazivom Bleu Centenaire. Kompanija je inače poznata ne samo po svojim najboljim, najbržim i najskupljim automobilima na svijetu, nego i po brojnim inačicama izuzetno uspješnog modela Veryon. Ako tome dodamo i proslavu 100. kompanijinog rođendana, očekujemo samo najbolje od najboljeg. Podsjetimo se Veryon modela – Sang Noir, Pur Sang, Hermès, Pegaso i Grand Sport samo su neki od mnogih.

Povodom okrugle obljetnice Bugatti će predstaviti četiri nova automobila u čast legendarnih Bugattijevih vozača koji su se utrkivali još prije 2. Svjetskog rata. To su Jean-Pierre Wimille (Francuz), Achille Varzi (Talijan), Malcolm Campbell (Englez) i Hermann Zu Leininger (Nijemac). Svaki od četiri modela imat će svoje specifičnosti, počevši od boje sve do drugih estetskih detalja.

Video: Bugatti će i dalje razvijate nove Centenaire Veyron edicije

Prije nego pogledate video priloge, podsjetit ćemo vas kako je cijena jednog primjerka samo – 1,6 milijuna eura.