Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiUspješno završen 5. Zagreb Auto Week – u tri dana 100.000 posjetitelja
Zagreb Auto Week

Uspješno završen 5. Zagreb Auto Week – u tri dana 100.000 posjetitelja


Prošlog tjedna održan je još jedan Zagreb Auto Week. U tri dana posjetitelji zagrebačkog Arena Centra razgledavali su mnogobrojne novitete iz svijeta oktana, kao i u mnoštvo popratnih događanja.

Među novijim modelima na sajmu isticali su se Mercedesovi GLA i C klasa, Volkswagen Polo Fresh, Citroënova ekskluzivna DS linija, novi Nissan Qashqai, Volvo XC60 te Hyundai i10. Posebnu pažnju posjetitelja plijenio i prvi hrvatski električni automobil Dok-Ing XD, a koji je posjetiteljima prezentiran u sklopu nadolazećeg Nikola Tesla Rally-a. Publika se također imala prilike upoznati s posebnom financijskom ponudom – „Bacite mrežu na Citroën C4 Picasso“ za dva Technospace modela, Citroën C4 Picasso i Grand C4 Picasso.

Zagreb Auto Week 2014

Drugi dan Auto Weeka bio je rezerviran za posebno tuning i styling događanje „Not Another Style Event“. Stotinjak tuniranih automobila okupiralo je garažu Arene Centra, a posjetitelji su imali priliku vidjeti neke od najboljih tuning i styling automobila iz Hrvatske i regije.

Poznati glumac, te zvijezda serijala „Tajne“ Filip Juričić itekako će pamtiti ovaj Auto Week, jer je postao ponosni vlasnik automobila Opel Astra 1.7 CDTI Cosmo, a kojeg mu je na korištenje ustupila auto kuća AutoWill iz Zagreba. Filip je za vrijeme dodjele posebno uživao, jer su mu društvo pravile prekrasne hostese Auto Weeka.

Arena Centar, kao domaćin ove priredbe, definitivno je ponovno potvrdio svoj zlatni status među trgovačkim centrima, te kao i uvijek  možemo samo ustvrditi kako s veseljem očekujemo novo izdanje Zagreb Auto Weeka.