Autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaAutosportUrnebesna zabava sa suvozačima Volkswagen Motorsporta

Urnebesna zabava sa suvozačima Volkswagen Motorsporta


Volkswagen Motorsport, aktualni prvaci svijeta u rallyju, za trojicu suvozača pripremili su neobične izazove u kojima su morali čitati ‘radar’. Miikka Anttila, Ola Floene i Julien Ingrassia ispunili su zadatke i pritom se dobro zabavili.

Na YouTube kanalu Volkswagen Rally the World ima mnogo zanimljivih pratećih sadržaja o zbivanjima u pozadini Svjetskog prvenstva u rallyju, između ostalog i serijal od tri videa u kojima su trojica suvozača iz Volkswagenove momčadi dobili tri različita izazova.

Čitanje zabilješki (radara) o brzinskim ispitima posao je koji ne može svatko raditi, pogotovo dobro ga raditi, a vrhunski ‘čitači’ Ola Floene, Miikka Anttila i Julien Ingrassia dobili su zadatak čitati u situacijama u kojima to nikad nisu radili.

Miikka Anttila (suvozač Latvale) čitao je bilješke vozeći se na vrtuljku u Linnanmaki zabavnom parku u Helsinkiju, Ola Floene (suvozač Mikkelsena) vozio se u akrobatskom zrakoplovu s pilotom Matthiasom Doldererom, a Julien Ingrassia (suvozač Ogiera) čitao je skačući bungee-jumping.