Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliUništavanje Dodge Vipera – video prilozi od kojih će vam pući srce!
Uništavanje Dodge Vipera - video prilozi od kojih će vam pući  itemprop=

Uništavanje Dodge Vipera – video prilozi od kojih će vam pući srce!


Ono što ćete u nastavku vidjeti su dva videa koja… ne želimo opisivati. Ukratko, radi se o planiranom “umirovljenju” čak 93 legendarna Dodge Viper automobila.

Vjerovali ili ne, ali Chrysler je naredio da se izvrši uništavanje 93 originalna Dodge Vipers trkaća automobila proizvedenih ’90-tih godina, a koji su bili donirani školama i fakultetima širom Amerike, a služili su u edukativne svrhe. Ne, ovo nije muljaža, ovo se zaista dogodilo, i Ameri su to sve lijepo i evidentirali, odnosno snimili video.

Uništavanje Dodge Vipera - video prilozi od kojih će vam pući srce!

Jedan od najpoznatijih modela koji su uništeni je 1992 Dodge Viper VIN #4, koji se nalazio u na sveučilištu South Puget Sound Community u državi Washington. Radi se o jednom od prvih ikad napravljenih Vipera. Iako mu je vrijednost procijenjena na 250.000$ (čak je i legendarni kolekcionar Jay Leno da svoju ponudu), Chrysler je ipak odlučio – uništiti.

Zanimljivo je kako su se potpisivale i razne peticije kako bi ovih 93 super-automobila ostavilo “na životu”, no čini se kako niti to nije pomoglo.

A sada ono najgore – ako nemate srca, nemojte gledati… 🙁