Moto


Nalazite se ovdje: Početna stranicaMotoUdruga Sigurnost: besplatna praktična preventivno-edukativnu radionicu za motocikliste

Udruga Sigurnost: besplatna praktična preventivno-edukativnu radionicu za motocikliste


Udruga Sigurnost u prometu organizira besplatnu praktičnu preventivno-edukativnu radionicu za motocikliste koja se održava 15. lipnja 2013. s početkom u 9 sati na poligonu u Mičevcu ORYX Grupe.

Praktični dio izvodi se na poligonu u Mičevcu koji je dogovoren u suradnji s ORYX Grupom. Mogu se prijaviti svi zainteresirani motociklisti, a edukativna je radionica u potpunosti besplatna. Grupe su ograničene na 20 motociklista.

Za radionicu koja će se održati u subotu 15. lipnja 2013., s početkom u 9 sati u ORYX Centru sigurne vožnje na Mičevcu prijavljen su kandidati: Siniša Bačić, Tomislav Makarun, Saša Vlakić, Damir Gloc, Branko Brozović, Boris Lončar, Andrea Nicolis, Sanjn Bujan, mario Sviben, Amir Spahić, Edi Maršanić, Miroslav Hrenek, Neven Kmetić, Goran Tolić, Bogdan Tankosić, Igor Blaženović, Hrvoje Radan, Robert Lončar, Deana Basar, Dominik Kovačić i Ivan Matić.

Besplatna praktična preventivno-edukativnu radionicu za motocikliste 02

Do sada je prijavljena 21 osoba, a sve potrebne informacije mogu se dobiti upitom na e-mail:  dlisicin.sup@gmail.com.

Radionica počinje u 9:00 sati na ORYX-ovom poligonu sigurne vožnje u Mičevcu i sastoji se od modula:
– teoretski, trajanje 1 sat
– praktični trening sigurne vožnje, trajanje 3 sata

Dolazak je individualan. Radionica ukupno traje oko 5 sati, odnosno od 9:00 do 14:00 sati. Svaki sudionik radionice koja je besplatna, dobit će priručnik  besplatno.

Sve dodatne informacije o prijavama i održavanju preventivno sigurnosnih radionica možete dobiti na internetskom portalu Udruge Sigurnost u prometu www.sup.hr.