Tehnologija


Nalazite se ovdje: Početna stranicaTehnologijaTvrtka Mireo predstavila hrvatski integrirani sustav nadzora i upravljanja voznim parkom

Tvrtka Mireo predstavila hrvatski integrirani sustav nadzora i upravljanja voznim parkom


Tvrtka Mireo, jedna od vodećih kompanija za razvoj navigacijskih i telematičkih tehnologija (GIS sustavi), danas je u Zagrebu predstavila najnoviju inačicu sustava MireoFleet – prvog hrvatskog integriranog sustava upravljanja voznim parkom i računalnog planiranja ruta distribucije.

Novi sustav MireoFleet® uključuje najbrži komercijalni algoritam za rutiranje svijetu koji je u potpunosti integriran sa sustavom za upravljanje voznim parkom. Uz izvanserijsku preciznost i pouzdanost rada, MireoFleet korisnicima omogućuje svakodnevno planiranje ruta dostave, povećava efikasnost distribucije i smanjuje troškove dostave za više od 20 posto, uzimajući u obzir sve specifičnosti poslovanja korisnika. Investicija u dio sustava za računalno određivanje ruta distribucije je veća od 3.000.000 kuna.

Tvrtka Mireo d.d. specijalizirana je za razvoj navigacijskih i telematičkih tehnologija (GIS-sustavi). Od svojih početaka 2001. godine ulaže u izradu inovativnih rješenja zasnovanih na vlastitim tehnologijama te testiranih i potvrđenih u komercijalnim aplikacijama. Zahvaljujući tehnološki superiornim rješenjima, u kojima je naročita pažnja posvećena potrebama korisnika, Mireo svoj navigacijski softver uspješno prodaje u više od 70 zemalja i na svim kontinentima, a na tim tržištima ostvaruje preko 80% prihoda. Posebne uspjehe Mireo bilježi na tržištima zemalja u razvoju među kojima se ističe Indija, u kojoj Mireo s indijskim partnerom ima najveći tržišni udjel, zatim Europa, Srednji istok i Turska.

MireoFleet 02

Za svoja inovativna rješenja Mireo je nagrađen brojnim nagradama kao što su: Mobile Choice Consumer award – the world best navigation system for mobile phones 2006.; nagrada Zlatno Teslino jaje na VIDI e-novation award 2006. za Mireo viaGPS; nagrada za projekt godine za 2010. i 2011. godinu za Mireo DON’T PANIC navigacijsko rješenje za pametne telefone koju dodjeljuje Udruga za projekt menadžment, PMI ogranak Zagreb. Više informacija o tvrtki Mireo d.d. možete pronaći na www.mireo.hr.