Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiTreću godinu zaredom Toyota na vrhu Auto Bildovog izvješća o kvaliteti

Treću godinu zaredom Toyota na vrhu Auto Bildovog izvješća o kvaliteti


Toyota je i ove godine, treći put zaredom, osvojila prvo mjesto u AutoBildovom godišnjem izvješću o kvaliteti automobilskih brandova.

Njemački AutoBild definitivno je jedan od najmjerodavnijih specijaliziranih magazina, a njegovo godišnje izvješće o kvaliteti materijal je koji i proizvođači i kupci smatraju objektivnim i vjerodostojnim.

Na vrhu liste najkvalitetnijih našla se opet Toyota, dokazavši svoj status najpouzdanije marke među 20 najprodavanijih marki automobila u Njemačkoj. Pobjedi su najviše doprinjeli rezultati TÜV izvještaja i izdržljivost Toyotinih modela prilikom raznih ispitivanja koje provodi AutoBild samostalno. Ostali čimbenici koji su uzeti u obzir su: organizacija servisnih kampanja, rezultati provjera servisnih radionica, pa čak i pisma čitatelja uredništvu. U svim gore navedenim čimbenicima Toyota je rangirana na vrhu liste.

AutoBild provodi testove izdržljivosti za više od 100.000 km na nekoliko Toyotinih modela, pokazujući kontinuiranu pouzdanost vozila. Toyota Prius završila je 200.000 km test s najvećom mogućom ocjenom.