Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiTrebamauto.hr ponovo redizajniran – na bolje!

Trebamauto.hr ponovo redizajniran – na bolje!


Trebamauto.hr ponovo redizajniran – na bolje!Nedavno smo pisali o ovoj zanimljivoj tražilici automobila, motocikala, gospodarskih i drugih vozila koja je nova na području Hrvatske, a već nam javljaju kako su ponovo redizajnirali stranice kako bi vam bile što jednostavnije i preglednije za korištenje. Što novo donosi ova ionako nova tražilica vozila?

Za početak, pogledali smo samu tražilicu koja je prilično detaljna. Sastoji se od 15-ak parametara tako da ćete jednostavno doći do željenih vozila. Iznad nje nalazi se brza tražilica koja će vas, kako i sama kaže, brzo odvesti do željenih vozila. Upišite npr. "Ford Focus" i izbacit će vam sve oglase s ovim vozilom. Ono što je najvažnije je da je tražilica vrlo precizna, što je i najvažnije kod ovakvog tima web stranica.

Druga važna stvar kod ovakvih tražilica je sortiranje oglasa. I tu imate na izbor nekoliko vrsta – po lokaciji, cijeni, kilometraži, godini proizvodnje, proizvođaču i datumu objave. Posebno nam se svidio usporedni prikaz vozila koji vam može otkriti prednostii nedostatke pojedinih vozila.

Sve u svemu, vrlo korisna i detaljna tražilica. S obzirom da je tražilica nova, u nju je upisano 786 vozila (dok smo ovo pisali), tako da se nadamo kako će se brojka vremenom značajno povećati.

Potražite svoje vozilo na www.trebamauto.hr.

Trebamauto.hr ponovo redizajniran – na bolje!