Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiTrash&Burn – u Međimurju održan 4. po redu miting američkih automobila

Trash&Burn – u Međimurju održan 4. po redu miting američkih automobila


Sveti Martin na Muri, u Međimurskoj županiji, bio je prošlog vikenda hrvatski “centar” američkih automobila. Imalo se što i vidjeti na ovogodišnjem 4. Trash&Burn festivalu.

Ljubitelji američkih automobila, novijih ili starijih, sportskih ili običnih, prošlog su vikenda u dva dana (petak i subota) na površini seoskog turizma “Goričanec”, mogli su uživati u izložbi jedinstvenih američkih automobila i motora. Chevrolet, Dodge, Ford, Chrysler, Harley Davidson, ili ako hoćete Corvette, Mustang, Viper, RAM, Pontiac i mnogi drugi, bili su izloženi na ovom sajmu. Uglavnom se radi o automobilima koje ne možete svakodnevno vidjeti na našim cestama, mnogi su bili i oldtimeri, posebno tunirani modeli, sjajni da ste mogli i frizuru u njima napraviti.

Osim izloženih automobila, posjetitelji su mogli uživati i u brojnim glazbenim koncertima, ali i hrani i piću kojih nije nedostajalo. Održan je i custom bike show (izložba prerađenih motora), pin-up photo contest (fotkanje pravih pin-up djevojaka), dodjela nagrada za najljepše aute i motore, svirka odličnih svjetskih i domaćih rockabilly-rock&roll bendova, erotic-burlesk show, projekcija trash filmova, after party sa rockin’ DJ-ima

U nastavku donosimo i mali foto album, kao i video koji smo snimili na mitingu (Denis, hvala!).