Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiTrash&Burn Kustom Art Festival – druženje uz promociju kalendara

Trash&Burn Kustom Art Festival – druženje uz promociju kalendara


Organizatori ove odlične automobilske manifestacije pozivaju vas na još jedno Trash&Burn druženje uz promociju kalendara i novi zimski Trash&Burn Kustom Art Festival.

Ovaj se event održava 16. prosinca (subota) u Metalac industrial baru u Čakovcu od 18 sati, gdje će biti predstavljeni umjetnici ”Kustom” scene. Moći ćete u živo vidjeti i kupiti radove pinstriping, lowbrow art umjetnika, a u koliko želite pokloniti sebi ili voljenoj osobi tetovažu, naši tattoo majstori bit će spremni ispuniti vaše želje.

Trash&Burn već tradicionalno izdaje pin-up kalendar koji će biti predstavljen upravo ovdje, ovaj puta u još većem formatu, a naša miss Stacey koja krasi naslovnicu kalendara izvest će svoj nezaboravan cabaret show. Za sve pripadnice ljepšeg spola koje nas godinama pitaju ‘Kkad će kalendar sa muškim modelima?” organizatori s ponosom najavljuju “Trash&Burn Hombres” kalendar!

Tu je i legendarni Polyboy barber shop, a biti će predstavljene i nove Trash&Burn majice. Za glazbeni dio festivala zaduženi su DJ Martin 13 i Dalibor Pavičić iz The Bambi Molesters-a koji će birati muziku, od rokenrolla iz 50-tih, rockabilly-a, surfa do garage punka. Koncertnu promociju jednog od najboljih albuma u 2017. ”IV” imat će riječki MY BUDDY MOOSE kojima će se pridružiti Dalibor Pavičić na gitari kao specijalan gost.

Inače, upad je 25 kn, a za prvih 100 posjetitelja koji kupe Trash&Burn kalendar, upad je besplatan! U koliko tražite originalan božićni poklon i dobru zabavu, na pravom ste mjestu! Više informacija potražite na njihovim Facebook stranicama.

KALENDAR 2018