Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiToyota Yaris Trend – ograničena serija za urbane vozače sa stilom uz jedinstven dizajn

Toyota Yaris Trend – ograničena serija za urbane vozače sa stilom uz jedinstven dizajn


Novi Yaris Trend specijalno je izdanje dopadljivog izgleda i interijera. Na Hrvatsko je tržište stigla ograničena serija od samo 20 Yarisa Trend dizajniranim kako bi se Yaris približio urbanim kreativcima kojima su estetika i individualnost – prioritet.

Yaris je već pri lansiranju u svijetu prozvan “Piccolo Genio” (mali  genijalac). Jedan je od najkompaktnijih automobila u B-segmentu, pritom  donosi dimenzije i iskoristivost vodeće u klasi. Vodeći je po krugu okretanja od samo 4,7 metara, što ga čini iznimno pokretljivim u zakrčenim gradskim ulicama te prilikom parkiranja. Pruža vrhunsku vrijednost za uloženi novac te je  prvo vozilo u ponudi B-segmenta koje kupcima omogućuje narudžbu pristupačnih naprednih multimedijskih sustava – Toyota Touch i Toyota Touch & Go.

Nova ograničena serija  Toyota Yaris Trend istaknuti će se brojnim specifičnim detaljima i visokom kvalitetom. Posebnom trendy stilu pridonose stražnji krovni spoiler, kromirani rubovi svjetala za maglu, kromirani pragovi vrata,  kromirana vanjska ogledala te zatamnjen C stup čime je stvoren dojam lebdećeg krova vozila. Jačanje  vizualne privlačnosti ostvareno je jedinstvenim 16″aluminijskim naplatcima i atraktivnim stražnjim LED svjetlima.

Uz snažnu povezanost s dizajnom vanjske linije, novi Trend ima moderan crno bijeli interijer s detaljima narančaste boje. Kvaliteta je podignuta na viši nivo detaljima koji čine razliku; ručica mjenjača i ručne kočnice  presvučeni su  kožom s atraktivnim narančastim prošivom, bijeli detalji su na armaturnoj ploči, upravljaču i vratima , dok su atraktivne presvlake sjedala  jedinstvene upravo za Yaris Trend sa biserno bijelim detaljima koji podsjećaju na kožu.

I već ovako bogatu opremu moguće je proširiti odabirom Yaris Trend+ opreme sa: automatskim dvozonskim klima uređajem, tempomatom, zatamnjenim stražnjim staklima i hlađenim i osvjetljenim pretincem ispred suvozača.

CIJENA:
Yaris Trend sa 5 vrata, s benzinskim 1,33 motorom (99 KS, 6 brzinski mjenjač) dostupna je za 100.600 kn. Dodatna bezbrižnost osigurana je tijekom  5 godina jamstvom koje pruža Toyota.
Yaris Trend sa 5 vrata  i 1,4 D-4D motor  (90 KS, 6 brzinski mjenjač)  dostupna je za 120.000kn.
Yaris Trend+ sa 5 vrata uz benzinski 1,33 motor  dostupna je za 105.900 kn.
Yaris Trend+ sa 5 vrata  uz dizel 1,4 D-4D motor  dostupan je za 125.300 kn.