Hibridi / elektromobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHibridi / elektromobiliToyota Prius – novi servisni program usluga za hibridne automobile s NiMH baterijama

Toyota Prius – novi servisni program usluga za hibridne automobile s NiMH baterijama


Toyota trenutno pruža 5 godina ili 100.000 km jamstva na hibridne pogonske komponente uključujući bateriju. No, od sada se uvodi novi servisni program za kupce hibridnih Toyota.

Ono što je novo je da na kraju jamstvenog roka novi program usluga će ponuditi dodatnu brigu i pokrivenost za razdoblje 10 godina od prve registracije vozila.

Kako bi iskoristili ovaj “Hybrid Battery Care Extra” program, korisnici će jednostavno morati rezervirati 5 minuta vremena za provjeru Hybrid sustava u svakom Toyota servisu prije isteka roka od pet godina ili 100.000 km jamstva.

Nakon provjere u kojoj se koriste napredni dijagnostički sustavi testiranja, a pod pretpostavkom da je pregled pozitivan, trgovac će izdati dodatni certifikat za hibridnu bateriju na razdoblje od 1 godine ili 15.000 km hidrida sa nikal-metal baterijom.

Provodeći zdravstveni pregled hibridnog sustava svakih 12 mjeseci ili 15.000 km, štogod se prvo dogodi, kupci mogu osigurati svoju bezbrižnost te proširiti pokrivenost jamstvom do 10 godina nakon prve registracije. Ovaj program je osmišljen isključivo za vozila koja se prodaju na tržištu zapadne Europe.

 Izvor: Auto-info.hr