Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiTop Gear, 19. sezona popularne britanske automobilističke emisije kreće 27. siječnja

Top Gear, 19. sezona popularne britanske automobilističke emisije kreće 27. siječnja


Ako vam nedostaje Top Gear, globalno popularna britanska automobilistička serija s osebujnim voditeljskim trojcem, imamo dobre vijesti za vas. Nova 19. sezona kreće krajem siječnja!

Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May, odličan voditeljski trojac vrlo atraktivno odrađuje svoj posao, a u tome im nesebično pomaže i uvijek tajanstveni Stig koji odrađuje brzinske testove na Top Gearovoj trkaćoj stazi. Ako ste kao i mi veliki fan ove emisije, tada ćete s nestrpljenjem očekivati nove epizode.

Top Gear 02

Istina, prvo će ih vidjeti domaći britanski gledatelji, prva je epizoda na rasporedu 27. siječnja ove godine, a ostatak svijeta će morati malo pričekati, nadamo se ne predugo. Saznali smo kako će se voditeljski trojac Clarkson, Hammond i May uputiti na epski put u Sjevernu Ameriku, gdje će snimiti posebnu božićno prazničnu epizodu, a koja će se emitirati u veljači.

Osim Stiga, i dalje ćemo uživati u rubrici “Star in a reasonably priced car” u kojoj se poznate svjetski “celebrity” osobe međusobno natječu vozeći odabrani jeftini automobil. Ne sumnjamo kako će nova 19. sezona Top Geara biti još gledanija!

I dalje možete očekivati vrlo simpatična međusobna prepucavanja voditelja, koji se ne libe zafrkavati na vlastiti račun. Ipak, ako nas pitate, njihove priloge i testove trebate uzeti s rezervom. Ok, kvalitetno odrađuju testiranja automobila, ali ih nerijetko (po nama!) nerealno ocjenjuju, a neopravdano uzdižu britansku automobilsku industriju iznad ostalih, iako ona više praktički i ne postoji (Kupili ih Kinezi, Indijci, Ameri… ). Ipak, toliko su popularni da uspijevaju nametnuti svoja razmišljanja i ocjene širokom gledateljstvu. Ali ne i nama 🙂

U nastavku pogledajte video prilog u kojem ćete vidjeti kolaž iz 18. sezone, a koji je dobra najava za novu sezonu.