Autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaAutosportToni Gardemeister se vraća na Monte Carlo!

Toni Gardemeister se vraća na Monte Carlo!


Finac, koji ima povijest dobrih rezultata na najpoznatijem svjetskom reliju, najavio je kako će se i ove godine pojaviti u Monte Carlu, budući da je impresioniran brojnim velikim imenima koja se nalaze na startnoj listi.

Toni Gardemeister se vraća na Monte Carlo!

„Ove godine je vrlo velika konkurencija u IRC-u, posebice na Monte Carlu. Tu će biti dobrih vozača i automobila, čak će doći i MIkko Hirvonen. Dobar rezultat mi je vrlo važan i stvarno bi mogao pomoći mojoj karijeri,“ rekao je Gardemeister.

Dok je vozio WRC, Gardemeister je 2005. i 2006. godine osvojio drugo i treće mjesto, a prošle je godine držao drugo mjesto do pred sam kraja relija, kada se suočio s kvarom alternatora. Iako su iza njega vrlo dobri rezultati, Gardemeister će se morati jako potruditi kako bi konkurirao WRC i IRC zvijezdama, budući da mu u odnosu na njih nedostaje rutine.

„Biti će vrlo teško, jer nisam vozio neko vrijeme, a imat ću samo jedan poludnevni test prije relija. No, dati ću sve od sebe kako bih se borio za pobjedu,“ zaključio je tridesetčetverogodišnji Finac.

Toni Gardemeister se vraća na Monte Carlo!