HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportTomislav Muhvić – najuspješniji vozač u 2009. godini

Tomislav Muhvić – najuspješniji vozač u 2009. godini


Tomislav Muhvić bavi se autosportom – brdskim utrkama. 30. siječnja će u Vodicama primiti više nagrada, od kojih je najznačajnija – Titula najuspješnijeg vozača godine.

Tomislav Muhvić - najuspješniji vozač u 2009. godini

Tomislav Muhvić ponio je titulu državnog prvaka grupe N na brdskim stazama, prvaka Hrvatske na brdskim stazama u grupi N, viceprvaka Hrvatske na brdskim stazama u klasi N2, međunarodnog regionalnog prvaka na brdskim stazama u N grupi i, naravno, titulu najuspješnijeg vozača u auto sezoni 2009. godine.

22-godišnji mladić iz Malog Luga u Gorskom kotaru član je auto kluba "Pula-Rovinj" koji je u Budvi na međunarodnoj dodjeli nagrada za CEZ prvenstvo među vozačima iz stranih zemalja, uz prisustvo predsjednika FIA-e Jeana Todta primio nagradu u disciplini brdskih utka za viceprvaka (FIA Central European). Da bi cijela priča imala još veći značaj, bitan je podatak da se brdskim stazama počeo baviti tek u lipnju 2008. godine.
Svečano proglašenje najuspješnijih sudionika automobilističke sezone 2009. godine bit će održano u subotu, 30. siječnja, s početkom u 20,00 sati u Hotelu Olympia u Vodicama gdje će Tomislavu biti dodijeljene navedene zaslužene nagrade.

Redakcija Automanije čestita na vrhunskom uspjehu Tomislavu, uz nadu da će odlične rezultate ponoviti i ove godine.

Tomislav Muhvić - najuspješniji vozač u 2009. godini

Tomislav Muhvić - najuspješniji vozač u 2009. godini