Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiTifon otvorio Fresh Corner u Hrvatskoj – prvi gastro i prodajni koncept

Tifon otvorio Fresh Corner u Hrvatskoj – prvi gastro i prodajni koncept


Tifon će u svom novom Fresh Corneru, prvom u Hrvatskoj (Zagreb, Jankomir) nuditi visokokvalitetnu kavu, svježe pripremljene sendviče i peciva te široki izbor namirnica za dnevnu kupnju.

Rezanjem ogromnog sendviča na benzinskoj postaji Tifon u Jankomiru popularna hrvatska glumica Mila Elegović, zaštitno lice prvog Fresh Cornera te predsjednica Uprave Tifona, gđa. Jasmina Zubić i viši potpredsjednik za maloprodaju MOL Grupe g. Lars Höglund, otvorili su u četvrtak 30. srpnja novi Tifonov prodajni i gastro koncept. Odgovarajući na pitanja voditelja Ivana Vukušića, Mila Elegović kreirala je uz pomoć osoblja Fresh Cornera svoj omiljeni sendvič te je rezanjem tog sendviča dužeg od dva metra i službeno otvorena prva hrvatska Fresh Corner trgovina.

Fresh Corner nudi 17 vrsta biranih kava, svježe pripremljene sendviče i svježe ispečeni kruh i peciva te široki izbor osnovnih artikala i namirnica za svakodnevnu upotrebu. Ovaj novi koncept nudi najvišu kvalitetu gastronomske usluge s naglaskom na apsolutnu svježinu namirnica po povoljnim cijenama. Uz uživanje u kvalitetnoj gastro ponudi, gosti Tifona će u Fresh Corneru moći obaviti kupnju namirnica ili jednostavno predahnuti od putovanja uživajući u jedinstvenom ambijentu u kojemu se svatko osjeća dobrodošlo. Nakon zagrebačkog Jankomira, Tifon će koncept Fresh Cornera ponuditi na svim lokacijama u Zagrebu i njegovoj širokoj okolici, a potom i na ostalim Tifonovim benzinskim postajama.

Tifon otvorio Fresh Corner u Hrvatskoj - prvi gastro i prodajni koncept 02

Posebnost Fresh Cornera svakako je ponuda top pet sendviča koje su pažljivo osmislili gastronomski stručnjaci poštujući pritom nutritivne i energetske vrijednosti što svaki sendvič čini uravnoteženim obrokom. Jedna od specifičnosti  biti će i ponuda više vrsta vrhunskih i biranih kava, snažne arome i bogatog okusa, koje će se posluživati tako da se doživljaj ispijanja kave pretvori u ritual užitka za svakog posjetitelja. U redovnoj ponudi Fresh Cornera nalazit će se tradicionalne kave s gustom i kremastom pjenom pripremljene na posebnoj aparaturi ali i Fresh Corner kave za vrhunski doživljaj okusa i mirisa koje će vas svakako nagnati da se ponovno vratite.

Druženje uzvanika završilo je razgledavanjem posebno dizajnirane i pažljivo osmišljene unutrašnjosti novootvorene Fresh Corner trgovine, degustacijom svježih sendviča, peciva ali i različitih vrsta kava.

Ono što na kraju moramo dodati, a što je naše oštro i precizno oko primijetilo, je kako nas je iznenadio broj medija koji su popratili otvaranje – gastro objekta u sklopu benzinske pumpe. Reći ćemo kako su snimale sve državne televizije te pregršt drugih medija, uz velik broj gostiju, a s tolikom posjetom medija ne mogu se pohvaliti mnogi daleko značajniji eventi. Očito je kako u Tifonu znaju kako privući medije za, ponavljamo, otvaranje gastro objekta. Istina, prvi je u nizu, ali svejedno… 🙂