Hibridi / elektromobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHibridi / elektromobiliTesla Model X novi se model upravo testira, u prodaji vrlo brzo?

Tesla Model X novi se model upravo testira, u prodaji vrlo brzo?


Svi željno očekuju novi Tesla Model X, koji je nedavno doživio svoju premijeru. Od novog modela kompanija očekuje puno, a prije nekoliko dana je ulovljen i video s testiranja novog elektromobila.

Video je snimljen zaista prije nekoliko dana, točnije 28. siječnja, a prikazuje vozne mogućnosti nove električne jurilice na četiri kotača. Navodno će se prvi primjerci u kompanijinoj tvornici u Fremontu (Kalifornija, SAD) proizvesti tijekom godine, vjerojatno negdje prije jeseni.

Novi proizvodni Tesla Model X imat će neke zanimljive karakteristike koje nismo očekivali, kao što su takozvana “Falcon” vrata koja se otvaraju prema gore (slika niže). Bit će kao opcija dostupna tri reda sjedala, dok će standardni model imati i standardna dva reda.

Saznajemo kako će i pogon na svim kotačima postati standardan. Zgodno je što će se drugi i treći red moći spuštati kako bi dobili poveći prtljažni prostor. Dok ne saznamo koju informaciju više, uživajte u malo žešćoj testnoj vožnji novog Tesla Model X elektromobila… 🙂

Tesla Model X novi 02

Na slici ispod videa prepoznat ćete prvi Tesla Model S elektromobil, snimili smo ga prije dva dana u Zagrebu 🙂

Tesla Model X novi 04