Hibridi / elektromobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHibridi / elektromobiliTesla Model 3 – prvi kompanijin globalni model, samo prvog dana naručeno 134.000 primjeraka!

Tesla Model 3 – prvi kompanijin globalni model, samo prvog dana naručeno 134.000 primjeraka!


Iako će prve isporuke ovog električnog automobila započeti tek sljedeće godine, kompanija Tesla je već prvi dan zaprimila preko 134.000 prednarudžbi.

Proizvođač električnih automobila Tesla predstavio je svoj novi automobil naziva Model 3. Vrijednost ovih zaprimljenih prednarudžbi je preko 134 milijuna dolara, a kompanija Tesla za svaku prednarudžbu daje popust od 1.000 dolara.

Za razliku od Model S, novopredstavljeni je Model 3 električni automobil relativno povoljan sa cijenom od 35.000 dolara, dok se sa državnim subvencijama njegova cijena može spustiti do 25.000 dolara, te će najvjerojatnije biti najpovoljnije električno vozilo u tom cjenovnom rangu sljedeće godine.

Tesla Model 3 - prvi kompanijin globalni model 02

Model 3 je prvi Teslin auto namijenjen masovnom tržištu, a s obzirom na ono što nudi predodređen je za uspjeh, a kako je bilo na predstavljanju ovog fantastičnog automobila možete pogledati na video zapisu u nastavku.