Autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaAutosportSubaru WRX STI Global Rallycross premijerno na 2014 NY Auto Showu
Subaru WRX STI Global Rallycross GRC

Subaru WRX STI Global Rallycross premijerno na 2014 NY Auto Showu


Ne, to nije posebna inačica WRX-a, nego isti automobil, ali pripremljen za sve popularnije rallycross utrke. Predstavljamo novi Subaru WRX STI Global Rallycross.

Ako redovito pratite naš portal, tada praktički o američkom Global Rallycross Championship prvenstvu (GRC) znate praktički sve. Dio ovih ludih utrka koje su po nama višestruko atraktivnije od samog relija je i Subaru, a na trenutno aktualnom auto salonu u New Yorku su predstavili i novu trkaću jurilicu koja će se pojaviti u utrkama. Inače, nova GRC sezona počinje 18. svibnja.

Novi Subaru WRX STI trkaću jurilicu će voziti poznati Bucky Lasek i Sverre Isachsen, dok će Travis Pastrana i David Higgins iz Subaru Rally Team USA voziti ovaj automobil u Rally America prvenstvu.

Samo ćemo vas podsjetiti kako Subaru WRX STI pod haubom ima poznati 2,5 litarski turbo punjeni 4-cilindrični “boxer” motor koji razvija 305 konja, spojen na 6-brzinski ručni mjenjač, s pogonom na sva četiri kotača i s Driver Control Center Differential (DCCD) diferencijalom.

Subaru WRX STI Global Rallycross GRC


  • Automanija.com

    To je bio pravi vozač, isto kao i Colin McRae, i prerano je otišao. Šteta…