Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiSubaru Viziv 2 novi koncept sportskog terenca, premijera na Geneva Motor Showu
Subaru Viziv 2

Subaru Viziv 2 novi koncept sportskog terenca, premijera na Geneva Motor Showu


Još jedan zanimljiv koncept bit će premijerno predstavljen na nadolazećem auto salonu u Ženevi. Tako će posjetitelji u ožujku vidjeti novi Subaru Viziv 2 koncept.

Novi kompanijin koncept trebao bi popuniti prazninu koju je ostavio model Tribeca. Novi Subaru Viziv 2 koncept izgleda atraktivno i futuristički. Moramo reći kako nije potpuno nov nego se radi o redizajniranoj inačici koju smo mogli vidjeti prošle godine.

Inače, zanimljiv je i sam nastanak Viziv naziva – radi se o kovanici koja je skraćenica od fraze “vision for innovation” ili ako hoćete u slobodnom prijevodu – vizija za inovacije. Osim samog vizualnog izgleda Subaru Viziv 2 bi trebao biti i temelj novog kompanijinog stila u proizvodnji automobila, a za očekivati je kako će biti ugrađeno i pregršt nove tehnologije.

Zanimat će vas i kako će u Ženevi japanska kompanija predstaviti i novi trkaći Subaru WRX STI, a koji će se natjecati i na ovogodišnjoj legendarnoj utrci 24 sata Nurburgringa, a koja se vozi od 19-22. lipnja.

Subaru Viziv 2 Subaru Viziv 2