Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliSubaru Impreza WRX STI Convertible, odnosno bez krova?

Subaru Impreza WRX STI Convertible, odnosno bez krova?


Ova informacija sama za sebe nema nikakvu vrijednost, ali smo se odlučili napisati je iz tri razloga – zato što je neobična, slike su jedinstvene, a i sama cijena ovog modela.

Dakle, ovo što vidite na slikama zaista je Subaru Impreza WRX STI, ali u neobičnoj kabriolet izvedbi. Ovaj model, kao što možete vidjeti i sami, ima meki krov i izgleda prilično dobro. No, postavlja se pitanje – pa zašto? Ovaj model je viđen u Velikoj Britaniji, u Manchesteru, a radi se o posebno (privatno) prerađenom modelu.

Ovaj model ima pozitivne i negativne strane. Pozitivna je možda onaj "šminkerski moment" jer je vlasnik dobio totalno drugačiji model. Ok, to možemo priznati. S druge strane, veliki minus je činejnica da je serijski odlično podešena Imreza na ovaj način izgubila svoj sportski integritet i STI performanse, željeli vi to ili ne.

I da stvar bude gora, saznali smo i cijenu ovog modela. Vjerovali ili ne – čak 89.999$. Iako volimo Subaru, definitivno bi prije kupili npr. BMW 335is Convertible koji je oko 30.000$ jeftiniji, i ruku na srce – bolji. A vi mislite što hoćete 🙂