Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliŠto kažete na 46 minuta najbrutalnijih zvukova trkaćih automobila u 2015.?

Što kažete na 46 minuta najbrutalnijih zvukova trkaćih automobila u 2015.?


Svi oni koji nisu za to neka dignu dva prsta? Nitko? Tako smo i mislili 🙂 U nastavku pogledajte video s najžešćim zvukovima trkaćih jurilica snimljenih 2015. godine. Čista uživancija.

Ima ljudi koji se zaista potrude u svom poslu i naprave nešto drugačije, zanimljivije, bolje. Kao što je to i ovaj video koji ćete vidjeti u nastavku, a koji će vam pružiti više od 46 minuta vrhunskog zvuka. I ne samo zvuka nego i odličnu sliku, naravno.

Ima tu svega, jurilica koje možete i ne možete zamisliti. Lijepo se zavalite u svoj naslonjač, uzmite kokice i nešto za popiti, te uživajte u minutama koje slijede. Vrištanje motora, paljenje guma, ubrzanja od kojih vam se zalijepi želudac za leđa, to su samo neke sitnice koje ćete vidjeti u nastavku.

Sigurno su vam poznata imena kao što su Porsche 911 GT3 RS, LaFerrari FXX K, pa čak i Audi SQ7 prototip. Nećemo vas više mučiti, uživajte u ovom videu. Mi svakako jesmo 🙂

Što kažete na 46 minuta najbrutalnijih zvukova trkaćih automobila u 2015 02