HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportStelmah Rally Team proslavio 1. mjesto u klasi

Stelmah Rally Team proslavio 1. mjesto u klasi


Ovog je vikenda u zagrebačkom restoranu Vega Stelmah Rally Team imao još jedan party, koji je kao i uvijek odrađen za sponzore, VIP goste i medije. Povod je osvajanje prvoga mjesta u Prvenstvu Hrvatske u reliju u najjačoj A6 i A7 grupi na prednji pogon.

Zanimljivo je spomenuti kako Stelmah Rally Team u reli natjecanjima sudjeluje već devet godina što je konačno okrunjeno osvajanjem prvog mjesta u klasi. Vozač Dino Stelmah i suvozač Juraj Puškar zaslužili su ga čak 2 utrke prije kraja sezone. Naravno, presudila je utrka Croatia Rally vožena u Rijeci, a koja se bodovala i za Prvenstvo Europe. U to je utrci Dino Stelmah bio odličan, pokupio puno bodova i praktički osigurao naslov. Mi ćemo samo dodati kako je šteta što sezona nije bogatija utrkama, ali što je tu je, moramo biti zadovoljni i ovim kalendarom kojeg imamo.

Ovim se putem Stelamh tim zahvaljuje sponzorima – Total, Magnetix, Domino grupa, Heliks, Autodijelovi Dado, Cubus, Natura Croatica, AC Vasilj, Yabani caffe, Sonax, Hostese.hr, Sport Plus i našem Automanija.com portalu koji ih već godinama medijski prati, u dobru i zlu.

Više o Stelmah Rally Teamu saznajte na njihovom službenom webu na www.stelmah.com.