HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportStelmah Rally Team na Zagreb Auto Showu 2016 najavio ovogodišnju sezonu

Stelmah Rally Team na Zagreb Auto Showu 2016 najavio ovogodišnju sezonu


Na prepunom Zagrebačkom auto salonu velika je gužva bila i oko štanda Stelmah Rally Teama  koji je ovim izlaskom najavio i ovogodišnju sezonu u kojoj će već idućeg tjedna voziti brdsku utrku na Sljemenu.

Stelmah RAlly Team je na Zagrebačkom velesajmu pred desecima tisuća posjetitelja izložio svoj novi trkaći bolid, Ford RS Coswort, a koji će na brdskim utrkama braniti boje tima. Kako je za Automaniju rekao menadžer tima Alen Stelmah, spremni su za četverogodišnji ciklus natjecanja, a vozit će poznato ime – Dino Stelmah.

Na samom štandu Stelmah tima bili su i njihovi partneri – Borso automobili sa atraktivnim Opelom GT cabrio, a za atraktivnost štanda se pobrinuo Best Print sa svojim proizvodima. Naravno, bile su i tu neizostavne manekenke koje je predvodila prelijepa Tina Katanić. Spomenimo i kako su na štandu jednom od zaista brojnih posjetitelja poklonili i vrijedni Lenovo tablet, poklon Lenovo Hrvatska.

Stelmah Rally Team na Zagreb Auto Showu 2016 najavio ovogodišnju sezonu 02

Kažu kako je na Zagrebačkom Auto Showu samo preko vikenda bilo više od 50.000 posjetitelja, mnogi su posjetili i štand Stelmah tima, fotkali se s ljepoticama i moćnim Ford RS Cosworthom, tako da su svi bili zadovoljni – izlagači, hostese, posjetitelji i sam tim. Kažu kako su bili jedini tim iz Hrvatske koji je imao štand na sajmu, što je svakako vrijedna informacija.

Prvi nastup Dine Stelmaha očekuje se na popularnoj i poznatoj brdskoj utrci “Stubaci” na Sljemenu, a koja se vozi 23-24. ovog mjeseca. U timu kažu kako će nabrijati automobil za utrku, maksimalna snaga bi trebala iznositi 600 konja.

Stelmah Rally Team na Zagreb Auto Showu 2016 najavio ovogodišnju sezonu 03

Stelmah Rally Team se zahvaljuje brojnim sponzorima bez kojih ovaj projekt ne bi bio moguć – Borso automobili, tiskara Best Print , Ban Motosport, Optika Kraljević, Kirscner turbo, Auspuh Lastovčić, Slep Transporti Cvijić, www.najjeftinijegume.com, Lenovo, autopraonica Jimmy, Black Diamond, Glasurit Iviček, AK Ina Delta, dok je Automanija.com medijski pokrovitelj tima.

Sajam je prošao, očekujemo prvu utrku… 🙂 S(p)retno!