Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiStelmah Rally Team na Auto Show Weeku u zagrebačkom Arena Centru

Stelmah Rally Team na Auto Show Weeku u zagrebačkom Arena Centru


Svi dobro znate kako se ovog vikenda održava Zagreb Auto Week u Arena Centru Zagreb, gdje se među izloženim automobilima nalazi i Ford Escort RS Cosworth Stelmah Rally Teama, zajedno s hostesama i poslovnim partnerima.

Kako smo saznali od Alena Stelmaha, menadžera tima, sada će uslijediti zimska pauza, no ne i pripreme za slijedeću sezonu. Njihov je bolid na potpunoj reviziji, priprema se novi trkaći motor, trkaća getriba, kratki diferencijali i špere, odnosno sve ono što i nije bilo najbolje riješeno u ovogodišnjoj sezoni tako da vozač Dino Stelmah nije imao.

Sjećamo se kako su nam u timu rekli kako se radi o višegodišnjem ciklusu u kojem bi svake godine trebali biti bolji, brži i konkurentniji. Prvi slijedeći ispit očekuje ih iduće sezone na Sljemenu.

Ovim putem se Stelmah tim zahvaljuje poslovnom partneru Tomass autodijelovi s jeftinim i vrhunskim auto dijelovima, zatim tvrtkama Kirschner Turbo Servis, Glasurit boje i lakovi, Fucks, DM market studio. Mi ćemo i dalje pratiti što se događa s ovim timom, a koji uvijek na neki način uspije pobuditi pažnju medija, pogotovo online zajednice.

stelmah-rally-team-na-auto-show-weeku-u-zagrebackom-arena-centru-01

stelmah-rally-team-na-auto-show-weeku-u-zagrebackom-arena-centru-02