HR autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHR autosportStelmah Rally Team – još jedan party za sjećanje

Stelmah Rally Team – još jedan party za sjećanje


Što reći o reli timu koji ima najveći broj partyja u godini? I ove su subote u Zagrebu "odradili" teški ispit, sakupili sponzore, prijatelje tima, medije i održali feštu za sjećanje. A bilo je i zgodnih hostesa, sexy car washa, ma svega…

Dakle, prošli vikend bio je opet u znaku Stelmah Rally Team partyja. Sve je počelo u prijepodnevnim satima kod Maybara i Autopraonice Freez, gdje su smjestili svoj poznati šator s Renault Clio trkaćim automobilom, dok je kasnije u samoj špici partyja "odrađen i "sexy car wash". Što se voznog parka tiče, bio je totalno "opak" – oko trkaćeg Clia nalazili su se superautomobili kao što su dva Ferrarija, Bentley, Aston Martin, Porche Magnum, Audi R8, što je itekako privlačilo pažnju brojnih gostiju koji su uživali na partyju. Neizostavne su bile i zgodne hostese, njih desetak, kao i odlična klopa – škampi i druge delicije. Kako nam je bilo na partyju, možete vidjeti na priloženim fotkama.

Kako nam je rekao Alen Stelmah, menadžer tima, namjeravaju nastupiti na slijedećoj utrci Croatia Rallyju 2011, koja se kao i prošle godine vozi u Rijeci. U tri dana trkači će prijeći oko 800 kilometara. Zanimljivo je spomenuti kako je Juraj Puška, prošlogodišnji suvozač Dine Stelmaha ove godine zasjeo u svoju reli jurilicu- Subaru Imprezu grupe N4, na što su u timu vrlo ponosni.

Ovom prilikom Stelmah tim se zahvaljuje svim poslovnim partnerima i sponzorima – Gama Security, Autoservis Zagi, SX Hrvatska i direktoru Krešimiru, Filipu i Keti na zgodnim curama, gospodinu Alenu i pizzeriji La Romantica, Totalu, Autodijelovima Dado, Rineo dizajnu i direktoru Igoru, gospodinu Željku i Maybaru, Auspuhu Krizmanić, fotografkinji Martini, welness clubu Virtus, Magnetixu, gospodinu Franji i Heliksu, Romić Prometu, Domino grupi, Optici Visual i šefici Ivani, Cubusu i direktoru Miji, Darku Fereku i svima koje se u ovom trenutku posije žestoke fešte nisu sjetili.

Podsjećamo kako je naš Automanija.com portal i ove godine medijski pokrovitelj Stelmah Rally Teama, prošlogodišnjih prvaka u svojoj klasi.

Vidimo se u Rijeci na Croatia Rallyju 2011!