Tehnologija


Nalazite se ovdje: Početna stranicaTehnologijaSteelSeries Simraceway SRW-S1 – utrke možete voziti i virtualno!
SteelSeries Simraceway SRW-S1

SteelSeries Simraceway SRW-S1 – utrke možete voziti i virtualno!


Na portalu Racunalo.com pronašli smo zanimljiv test novog “volana” za vožnju i utrkivanje, naravno ono virtualno. Testirali su SteelSeries Simraceway SRW-S1.

Ovaj je volan zanimljiv po tome što nema nikakve papučice gasa, kočnicu niti mjenjač, sve se nalazi u samom volanu koji je razvijen po uzoru na volan bolida Formule 1. SteelSeries Simraceway SRW-S1 izgleda odlično, a s njim upravljate kao nrp. na tabletu.

SteelSeries Simraceway SRW-S1 volan je dizajniran u suradnji Steelseriesa i Ignite Technologiesa, a igračima će ponuditi potpuno drugačije iskustvo vožnje u simuliranim utrkama sa svojim senzorom pokreta i patentiranom tehnologijom kočionog i mjenjačkog sustava.

Vrlo je kompaktan i praktički ima samo jedan dio (volan!) pa ako nemate mjesta za cijeli simulatorski sustav onda će ovaj volan biti pravo rješenje za vas. A nije ni pretjerano težak, ima samo 1 kilogram što je za nas vozače mačji kašalj 🙂

Cijeli test možete pročitati na Racunalo.com portalu na ovom linku. Prije toga svakako pogledajte i video niže kako bi se i sami “zapalili” za možebitnu kupovinu 🙂