Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiStar Import – novi generalni distributer Daimlera AG za Hrvatsku
Star Import - novi generalni distributer Daimlera AG za Hrvatsku

Star Import – novi generalni distributer Daimlera AG za Hrvatsku


Star Import je vlasništvo švicarske poslovne grupe Emil Frey koja na švicarskom tržištu posluje gotovo 90 godina i izgradila je čvrsto povjerenje kod proizvođača, trgovaca i kupaca.

Tvrtka Star Import d.o.o. u svojoj će ponudi imati cjelokupni program vozila Daimlera AG: osobna vozila Mercedes-Benz i SMART, dostavni i kamionski program u rasponu od 3,5 do 41 tone nosivosti te mini, midi, gradske, prigradske i turističke autobuse.

Star Import će nastaviti suradnju s postojećim maloprodajnim partnerima, a u planu je širenje maloprodajne i servisne mreže. Uz postojeće maloprodajne predstavnike – Automobili Škojo i Auto Gašparić te novog ugovornog partnera Jolly Autoline s centrima u Splitu i Zadru, Star Import će surađivati i s Emil Frey Autocentrom koji će poslovati na istoj adresi kao i Star Import, u Kovinskoj 5 u Zagrebu.

U svojoj ponudi Star Import će imati i korištene Mercedes-Benz kamione i autobuse novije proizvodnje. Kupnja korištenih vozila bit će moguća u Zagrebu, Kovinska 5, gdje će prodajni savjetnici Star Importa savjetovati kupce.

Tijekom 2014. planiraju prodati oko 750 Mercedes Benz automobila i Smartova, 210 kombija i 125 kamiona.

Emil Frey AG već dugi niz godina posluje na tržištima Švicarske, kao i Njemačke, Francuske, Češke, Slovačke, Mađarske te Srbije. Više na www.mercedes-benz.com.

Star Import - novi generalni distributer Daimlera AG za Hrvatsku