Sponzorstva

Iako je orijentacija portala objavljivanje novosti iz auto svijeta i auto sporta, dio naših aktivnosti posvetili smo i medijskim sponzorstvima. Ako ste i vi zainteresirani, kontaktirajte nas.

Viliam Prodan Rally Team (2015)
Ove smo godine svoju pažnju odlučili posvetiti mladom reli vozaču Viliamu Prodanu koji je već nanizao neke uspjehe u hrvatskom i međunarodnom natjecanju. Vozi u trkaćem Peugeotu kojeg je tunirala slovenska kuća OPV Šport. Ima veliki potencijal, što je dovoljno da prihvatimo medijsko pokroviteljstvo.

S&S Rally Team (2014)
Ove godine smo se odlučili medijski pratiti još jedan mladi trkaći reli tim koji ima potencijala. Voze u Renaultu Clio Sportu 3. generacije. Tim čine Sandi Garguljak kao vozač, te suvozačica Dina Orešić.

3. Rally Kumrovec 2013 – Zagorska sela
Prva utrka u hrvatskoj reli sezoni u 2013. godini bit će pod medijsim pokroviteljstvom našeg sve popularnijeg automobilskog i autosport portala. Vidimo se u Kumrovcu na utrci 3. Rally Kumrovec od 22-23. ožujka!

31. Međunarodna brdska auto utrka “Buzetski dani 2011”
I godine 2012. smo postali ponosni medijski pokrovitelji međunarodne brdske utrke u Buzetu. gotovo 200 vozača, 21, formula, 15-20 tisuća gledatelja, nije niti čudo što je najstarija brdska utrka toliko popularna.
Utrka 31. Buzetski dani se vozi od 14-16. rujna 2012. godine. Vidimo se!

30. Međunarodna brdska auto utrka “Buzetski dani 2011”
Protvrđeno nam je i medijsko pokroviteljstvo prestižne i jedne od najpopularnijih brdskih utrka u Hrvatskoj – 30. Međunarodn brdska auto utrka “Buzetski dani 2011”, koja se vozi od 16-18. rujna 2011. u Buzetu.

Red Bull Air Race 2010
Kao medijski partner omogućujemo vam da zajedno s tvrtkom Llumar ulovite priliku za osvajanje VIP karata za Red Bull Air Race spektakl u Budimpešti! Zatamnite auto LLumar folijama, sudjelujte u LLumar Vikend nagradnoj igri i osvojite vikend za dvoje u Budimpešti sa VIP kartama za Red Bull Air Race i smještajem u Novotel Budapest Danube hotelu. Nagradna igra traje do 30. srpnja 2010. godine. Više…

8. Nagrada “Rabac – Labin” 2010
2010. godinu nastavljamo sa medijskim pokroviteljstvima, za nas krize nema. Prihvatili smo se posla i medijski smo pokrovitelji već tradicionalne međunarodne auto utrke na brdskim stazama Rabac-Labin. Osim medijskog sponzorstva, organizatori su odabrali upravo portal Automanija.com kao voditelja novinarskog (press) deska na utrci.

Llumar Rally Team
Od 2009. godine medijski pokrivamo novi i vrlo zanimljiv Luumar Rally Team, koji se sastoji od nekoliko renomiranih hrvatskih relijaša. Uz voditelja tima g. Nikola Laća, LLumar rally team sastoji se od tri dobro nam poznate rally posade Branko Jemrić – Zdravko Draženović (AK Astra), Anđelko Košec – Allan Troha (AMD Zanatlija) i Boro Mateša – Krešo Konjević (AMD Matulji racing). Već prema imenima može se zaključiti kako tim ima potencijala za odlične rezultate.

36. Croatia Delta Rally 2009
Ponos hrvatskog relija, Croatia Delta Rally utrka, ove godine nije mogla proći bez Automanije. Od organizatora i prijatelja utrke zamoljeni smo da 2009. godine pomognemo u medijskoj popularizaciji ove međunarodno poznate utrke na kojoj se postižu vrlo važni bodovi kako za hrvatsko reli natjecanje, tako i za neka međunarodna natjecanja. Prionuli smo na posao, uložili maksimalan trud i našim sve brojnijim posjetiteljima redovito donosili sve najzanimljivije trenutke s ovogodišnje utrke. Nadamo se kako će se ta suradnja nastaviti i iduće godine, a na koju smo posebno ponosni.

402 Street Race
Od 2009. godine Automanija je medijski pokrovitelj i atraktivnih utrka uličnih trkača, koja već godinama zagrijava naša oktanska srca. Nakon kratke pauze, 402 Street Race je ponovo održan u više hrvatskih gradova, a organizatori utrka prepoznali su kvalitetu i popularnost našeg automobilskog i autosport portala te smo gotovo trenutno našli zajednički jezik. I da podvučemo crtu – Automanija.com postao je medijski pokrovitelj 402 Street Race utrka.

Hrvatski Safety Car – Seat Leon WTCC Replica
Dvije godine (2008-2009) smo ponosni medijski sponzori i hrvatskog “sigurnosnog automobila” koji često nastupa u hrvatskoj i regiji. Radi se o vjernoj kopiji Seat Leona WTCC, koja na sebi ima hrpu dijelova koji su u potpunosti identični sportskom modelu, a djelo je to Seat Tuning Centra. Stručna ekipa Porsche Inter Auta s Jankomira obavila je odličan posao i preradila ovaj automobil. Tako je Leon FR TDi dobio novi sportski ovjes, alu felge s gumama 225/40 R 18, Xxtreme ispušni sustav, optički tuning (vanjski kit), bi-xenon zakretna svjetla i zaštitna WTCC žuta boja.
Pod haubom se nalazi provjereni 2,0 litarski TDI dizelaš od 210 KS (155 kW), koji do stotke ubrzava za 7,9 sekundi.

International Miss Automoto Sporta
Već treću godinu za redom, od 2008. godine, medijski smo pokrovitelji International Miss Automoto Sporta, jedinstvenog izbora za najljepšu djevojku, spektakl ljepote o oktana. Od prošle hrvatski godine izbor za Miss auto-moto prerastao je granice Hrvatske tako da nastupaju djevojke i iz okolnih zemalja (Hrvatske, Bosne, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Makedonije).

Stelmah Rally Team
Još od 2005. godine medijski smo sponzori Stelmah Rally Teama, koji se bore u klasi A7. U sezoni 2005 i 2006 Dino Stelmah je u VW Golfu Kit Caru bio treći u klasi, a od sezone 2008 u natjecanje ulazi s potpuno novim automobilom – Renaultom Clio Sport treće generacije.

Branimir Turković
Od sezone 2008 medijski sponzoriramo još jednog vozača. Mladi Branimir Turković, član AMD Zanatlija, ove godine vozi dvije discipline – Prvenstvo Hrvatske u autoslalomu i brdske utrke Međunarodnog regionalnog PH povijesnih športskih vozila.

Ekipama želimo puno sportskog uspjeha!