Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiŠkoda Rapid – model između Fabije i Octavije, kreće u prodaju po cijeni od 94.900 kn

Škoda Rapid – model između Fabije i Octavije, kreće u prodaju po cijeni od 94.900 kn


Škoda Rapid predstavlja novu klasu Škode, s potpuno novim dizajnom. Radi se o automobilu koji omogućuje mobilnost na ugodan, financijski dostupan i ekološki prihvatljiv način.

To je atraktivno vozilo u segmentu između Fabije i Octavije, a oduševljava svojom prostranošću, dizajnom, izvrsnim omjerom uloženog i dobivenog, opsežnom sigurnosnom opremom te ekonomičnim motorima.

Dužinom od 4,48 metara i širinom od 1.7 metra te najvećem prtljažnikom u svojoj klasi od čak 550 litara te sa 5 vrata predstavlja najbolju ponudu prostora u klasi kompaktnih limuzina.

Škoda Rapid stiže u prosincu 2012. u prodajne salone po početnoj cijeni od 94.400 kn, uz bogatu standardnu opremu Active koja uključuje: 5 vrata, ESP, ABS, MSR, ASR, EDS i HBA, šest zračnih jastuka, klima uređaj „Climatic“, daljinsko centralno zaključavanje, el. podizače prednjih stakala, podesivi servo upravljač, podesivo sjedalo vozača i suvozača, tri naslona za glavu na stražnjem sjedalima s pojasevima  u tri točke, Isofix pripremu za dvije dječje sjedalice, radio uređaj s CD playerom i MP3 reprodukcijom.

Izvor: Auto-info.hr