Novosti


Nalazite se ovdje: Početna stranicaNovostiSebastian Vettel sudjelovao u dizajnu Infiniti FX50 koncepta

Sebastian Vettel sudjelovao u dizajnu Infiniti FX50 koncepta


Infiniti će na 2011 Frankfurt Auto Showu idućeg mjeseca predstaviti svoj novi FX50 luksuzni crossover, čiji je dizajn "inspirirao" ambasador njihovog branda, a to je aktualni svjetski prvak u Formuli 1 Sebastian Vettel.

Jeste li znali da je upravo bjeli Infiniti FX50 automobil s kojim se Vettel vozi na utrke Formule 1 tijekom godine? Evo sad znate. Vettel je ambasador Infiniti branda, a novi model FX50 bit će premijerno predstavljen na 2011 Frankfurt Auto Showu. Pogodite tko će ga predstaviti? Naravno, Vettel glavom i bradom.

Novi se model temelji na nešto starijem modelu Infiniti FX50. One vidljive razlike vidjet ćete na dizajnu. Naime, prednji je spojler još vije sportsko agresivan po uzoru na Vettelov Red Bull F1 bolid, a zanimljivo je i da je napravljen od laganog karbon-fibera, kao i stražnji spojler i bočni retrovizori.

Čuju se glasine kako će ovaj model dobiti i upravljač koji je inspiriran onim u F1 bolidu. No, sve ćemo saznati vrlo brzo, za dva tjedna na 2011 Frankfurt Auto Showu.