Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliSDR Sports Cars V-Storm

SDR Sports Cars V-Storm


Novi Ariel Atom, pomislili ste? Ne, ali niste daleko. Radi se o SDR V-Stormu kojiosim po izgledu, Atomu konkurira i performansama.

SDR Sports Cars V-Storm

V-Storm je koncipiran tako da pruži maksimalan užitak u vožnji svom vozaču, kojem neće smetati nedostatak uobičajenog luksuza, poput krova nad glavom ili vrata. Za razliku od Ariel Atoma, V-Storm ima tri sjedala umjesto dva, a ona su posložena u Mcaren F1 stilu, s vozačem u sredini, dok dva suvozača sjede malo pomaknuti prema natrag sa svake strane. Šasija je koncipirana tako da vlasnici lako mogu mijenjati izgled svog automobila ili čak motor, kako će se pojavljivati dodatne komponente.

V-Storm pokreće poznati Subaruov četverocilindarski boxer motor, koji je pojačan na 300 KS i može potjerati ovaj 700 KS težak automobilčić do 100 km/h za manje od 4 s. Izvršni direktor SDR-a, Simon Dickens, kaže kako je želio napraviti nešto novo i uzbudljivo, što omogućava užitak poput Lotusa Super 7 (Današnji Caterham), ali s atraktivnim modernim dizajnom i da može nositi troje ljudi.

SDR Sports Cars V-Storm