Autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaAutosportSchumacher želi i vozački i konstruktorski naslov!

Schumacher želi i vozački i konstruktorski naslov!


Ništa manje nismo niti očekivali od sedmerostrukog svjetskog prvaka! Znamo da Schumi ima vrlo visoke standarde s jedne strane, a nije se utrkivao tri godine s druge strane. U međuvremenu puno se toga promijenilo.

Schumacher želi i vozački i konstruktorski naslov!

Ruku na srce, sve je moguće. Autor ovog teksta intenzivno prati Formulu 1 posljednjih nekoliko godina i definitivno možemo potvrditi da je – sve moguće. Mnogi će reći kako je Michael Schumacher prestar, puno je mladih vozača koji su doslovno gladni pobjeda. S druge strane, u povijesti Formule 1 nije se jednom dogodilo da je neki vozači vrate i budu ponovo uspješni. I s treće strane, ne zaboravite kako je upravo Mercedes GP, odnosno Brawn GP prošle godine kao "rookie“ tim osvojio sve što se osvojiti može.

Schumacher želi i vozački i konstruktorski naslov!

Isto tako, treba uzeti u obzir da u novom timu Schumi ponovo surađuje s prijateljem Rossom Brawnom, koji je sigurno odigrao jednu od ključnih uloga u pobjedama Michaela Schumachera. 41-godišnji Nijemac sigurno će pokušati sve da dođe do svoje osme titule, a u borbi za konstruktorski naslov pomoći će mu Nico Rosberg, sjajn mladi vozač koji bi upravo u Mercedes GP timu mogao pokazati svoje prave kvalitete. Obojica će novi bolid probati već 1. veljače na španjolskoj Valenciji.

Kada se sve zbroji i oduzme, još jednom ćemo ponoviti – sve je moguće!

Schumacher želi i vozački i konstruktorski naslov!