Superautomobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaSuperautomobiliSavršeno zimovanje za bogate zaljubljenike u vožnju – Lamborghini Winter Accademia

Savršeno zimovanje za bogate zaljubljenike u vožnju – Lamborghini Winter Accademia


Prava zima se bliži, bit će i snijega kažu. Neki će se grudati u svojim dvorištima, neki će pak na zimovanje na inozemni snijeg. Kako vi zamišljate savršeno zimovanje? Evo prijedloga – Lamborghini Winter Academia. Cijena? 3500 eura.

Lamborghini je objavio kratki teaser video za iduću sezonu Zimske akademije. Riječ je o treningu vožnje po snijegu i ledu, a vozila su ekskluzivna: Lamborghini Aventador LP 700-4 Coupe i Roadster (700 KS) i Lamborghini Huracan LP 610-4 (610 KS). Mjesto radnje: Aspen ili Livigno. Aspen je predaleko, pa predlažemo Livigno u sjevernoj Italiji.

LamboWiterAcademia

Odabrati možete jednodnevni Intensivo program ili dvodnevni Avanzato program. Prvi program sadržu grupne vožnje po snijegu i ledu, dok drugi program vozačima daje mogućnost i dodatne individualne poduke uz video i telemetrijske analize.

Predviđeni termini u Livignu su od 21. do 24. veljače 2015. za Intensivo program te od 24. do 26. veljače za Avanzato program. Programi su otvoreni za svakog, nebitno je vozačko iskustvo i je li vlasnik Lamborghinija, bitno je samo da ima para za platit.

LamboWiterAcademia4

Sad dolazimo do trenutka kad ćemo mi prestati sanjariti o vožnji Lamborghinija po snijegu i ledu, a za one dubljeg džepa objavit ćemo cjenik. Intensivo program košta 3500 eura, a za dodatnu osobu koja neće voziti cijena je 600 eura. Za Avanzato program cijena je 4900 eura, plus 900 za pratnju. U to nije uključen trošak dolaska do Livigna i hotela Lac Salin, do tamo se morate snaći sami.

Sve informacije možete i sami naći preko linka.