Autosport


Nalazite se ovdje: Početna stranicaAutosportRobert Kubica pri svijesti, može micati prstima

Robert Kubica pri svijesti, može micati prstima


Robert Kubica se probudio iz kome i kako saznajemo već je razgovarao s rodbinom, te su liječnici potvrdili da nakon sedmosatne teške operacije ponovo može micati prstima.

Podsjetimo se, Poljski je trkač doživio teški udes na Ronde di Andora Rallyju, tako da je još uvijek upitna njegova vozačka karijera. Kubica je poznat po tome kako voli kombinirati reli utrke i voziti u Formuli 1, no čini se kako mu o ovoj nesretnoj utrci u Škodi Fabiji ovisi karijera, odnosno hoće li se uopće ikada više utrkivati.

I iz Lotus Renault GP F1 tima potvrđuju kako je ovo veliki šok i za tim kojem je Kubica trebao biti glavna vozačka zvijezda u ovoj sezoni koja počinje za nešto više od mjesec dana. Gotovo je sigurno kako će Vitaly Petrov imati drugog vozačkog kolegu, a to će najvjerojatnije biti Bruno Senna, prošlogodišnji HRT-ov vozač i ovogodišnji rezervni timski vozač. No, s obzirom da i Petrov i Senna nemaju velikog vozačkog iskustva, nije isključeno da će tim potražiti i neke druge opcije, odnosno vozače.