Hibridi / elektromobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHibridi / elektromobiliRimac Concept One – ne propustite hrvatsku premijeru u rujnu na Hrvatskom auto festivalu!

Rimac Concept One – ne propustite hrvatsku premijeru u rujnu na Hrvatskom auto festivalu!


Hrvatski proizvođač automobila, Rimac Automobili iz Svete Nedelje, više nije nepoznanica. Svi znate za Rimac Concept One elektromobil, a moći ćete ga vidjeti i uživo za mjesec i pol dana!

Nakon što je predstavljen na frankfurtskom i ženevskom salonu automobila, te je osvojio nagradu za najinovativniji superautomobil u Le Mansu, Rimac Concept One prvi će puta biti predstavljen domaćoj publici.

Kao što smo već najavljivali, početkom rujna na Jarunu održati će se prvi Hrvatski auto festival na kojem će među ostalim novitetima auto industrije biti izložen i Concept One. Ova manifestacija održat će se 1. i 2. rujna na Otoku hrvatske mladeži.

Podsjetimo samo da Concept One pokreću četiri električna motora koji ukupno razvijaju 1088 konjskih snaga i 1600 Nm okretnog momenta. Do stotke ubrzava za 2.8 sekunde, a brzina je ograničena na 305 kilometara na sat.

O Rimac Concept One elektromobilu smo već pisali ranije, objavljivali video priloge i fotografije, pa vas podsjećamo kako informaciju više možete pročitati ovdje:
Rimac Concept One – hrvatski elektromobil samo za najbogatije – cijena 750.000 eura
Rimac Automobili: kada Concept One s 1.088 konja dere asfalt i brusi gume!

Izvor: Automoto-portal.hr