Hibridi / elektromobili


Nalazite se ovdje: Početna stranicaHibridi / elektromobiliRimac Automobili Concept_One – novi pogonski agregat i kompletna usluga dostupna kupcima

Rimac Automobili Concept_One – novi pogonski agregat i kompletna usluga dostupna kupcima


Naša je najveća prednost, kaže izvršni direktor Mate Rimac, što našim kupcima uz sam elektromobil možemo isporučiti kompletnu uslugu – motor, baterije, dizajn, šasiju, module, zabavni sustav. Baš sve.

Teško je pronaći nekoga u Hrvatskoj, a i šire, tko nije čuo za prvi hrvatski elektromobil, Concept_One. Kompanija je nedavno redizajnirala i svoje internetske stranice, tako da ćete na njima pronaći pregršt zanimljivih i korisnih informacija koje govore o njihovoj zaista zanimljivoj tehnologiji.

Mate Rimac, izvršni direktor tvrtke Rimac Automobili, je rekao: “Pioniri su uvijek bili na čelu tehnološkog razvoja cijelog čovječanstva. Rimac Automobili je tvrtka koja je donijela svojevrsnu revoluciju u svijet sportskih automobila sa svojom tehnologijom. Naša je najveća prednost, kaže izvršni direktor Mate Rimac, što našim kupcima uz sam elektromobil možemo isporučiti kompletnu uslugu – motor, baterije, dizajn, šasiju, module, zabavni sustav, sve”.

Znamo kako Rimac Automobili u svom portfelju ima jedan od najbržih elektromobila na svijetu. Njihov Concept_One je premijerno predstavljen u rujnu 201.. godine na auto salonu u Frankfurtu. Od 0-100 km/h ubrzava za manje od 3 sekunde, zahvaljujući moćnom elektromotoru od okruglih 1.000 konja.

Posjetite ih na http://www.rimac-automobili.com.